✔​Flere års erfaring
✔ ​Sikkerhedsgodkendt af Bane Danmark

✔ Personlig service​

Jernbanesikkerhed og jernbaneinfrastruktur

Hos NH Bane & Anlæg i Vordingborg nær Præstø og Næstved er vi godkendt til at arbejde med jernbanesikkerhed og jernbaneinfrastruktur. Vores arbejde med jernbaneinfrastruktur kan være alt fra mandskabsudlejning til udarbejdelse af planer for jernbanesikkerhed.

Vi er godkendt til at arbejde med jernbanesikkerhed

Vi er sikkerhedsgodkendt af Bane Danmark til at arbejde med jernbanesikkerhed, og derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige ydelser og tjenester i forbindelse med jernbaneinfrastruktur.

Vi kan blandt andet udføre opgaver såsom:

  • Vagtpost
  • Maskinfører
  • Sportekniker
  • SR 2-arbejdsleder
  • Udlejning af mandskab
  • Planer for jernbanesikkerhed

Medarbejderne i vores mandskabsudlejning har de rette kompetencer til at udføre sporarbejde og lignende på de danske jernbaner. Derudover udfører vi også vedligeholdelse af stationer samt træfældning, klipning, beskæring og knusning langs skrænter og skråninger i hele landet for Bane Danmark.

Vi overholder naturligvis Bane Danmarks regler, og vi bliver løbende opdateret om nye regler og normer inden for jernbanesikkerhed. Vi leverer altid kvalitet i alt vores arbejde, og vi lægger stor vægt på, at vi skal overholde alle aftaler, betingelser og leveringstider. Dertil kommer, at vi har en tæt dialog med kunderne.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for jernbanesikkerhed og jernbaneinfrastruktur samt mandskabsudlejning. Vi udarbejder gene et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe på telefon 27 83 09 49 for at aftale videre. Eller du kan sende en e-mail til os på info@nhanlaeg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din jernbanesikkerhed!

Indhent et uforpligtende tilbud​

​Vi bestræber os efter at vende retur hurtigst muligt, dog indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

NH Bane & Anlæg
CVR: 30471997

Kontakt os