Brolægger​

Få professionel hjælp til dit belægningsarbejde

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse med fliser, eller har du en anden form for belægningsarbejde, som du kunne tænke dig at få udført af en professionel brolægger? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos NH Bane & Anlæg finder du et anlægsgartnerfirma i Vordingborg, der har stor erfaring og ekspertise inden for brolægning.

Vi varetager mange forskelligartede belægningsopgaver til konkurrencedygtige priser for private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder i vores eget lokalområde samt i Næstved, Præstø og omegn. Dog tager vi også gerne turen til Gentofte, Hellerup og omegn, hvis det er her, der er brug for en dygtig brolægger. 

Sådan kan vores brolægger hjælpe dig

Som brolægger kan vi varetage mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Det kan for eksempel være:

  • Flisearbejde
  • ​Terrænmure i natursten eller beton
  • ​Fliseterrasser
  • ​Stier
  • ​Belægninger med grus eller granitsten
  • ​Andre former for belægningsarbejde

Kontakt os og få en pris på dit belægningsarbejde eller hør mere

Har du en opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud til dig med en billig timepris på lige netop det belægningsarbejde, som du skal have udført. Den endelige pris afhænger blandt andet af antallet af m2 og dine ønsker til valg af sten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores forskellige arbejdsområder, eller hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os for et godt tilbud

Find vores kontaktoplysninger herunder.

NH Anlæg

Maltvej 9

4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 83 09 49

E-mail: info@nhanlaeg.dk

CVR: 41383739

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.