​Pleje af grønne områder lige fra græsslåning til træfældning

Hos NH Bane & Anlæg i Vordingborg nær Næstved og Præstø udfører vi alle former for pleje af grønne områder, og det kan være lige fra græsslåning til træfældning med videre. Vi tilbyder pleje af grønne områder i forskellige former for individuelle aftaler, og foruden vores lokalområde kommer vi også gerne forbi byer som Gentofte og Hellerup.

Stor viden og erfaring med pleje af grønne områder

Vi varetager anlæggelse og vedligeholdelse af grønne områder for private, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Vi arbejder også for andre entreprenører på hele Sjælland samt for Bane Danmark, hvor vi står for vedligeholdelse langs hele den danske jernbane.

Vi kan blandt andet udføre vedligeholdelsesopgaver og pleje af grønne områder såsom:

  • Træfældning
  • Buskrydning
  • Græsslåning
  • Hækklipning
  • Stubfræsning

Vi har stor viden og erfaring med vedligeholdelsesopgaver som anlægsgartner, og vi og vores medarbejdere sikrer, at kundernes udearealer altid fremstår pæne og velplejede.

Vi leverer i det hele taget kvalitetsarbejde inden for pleje af grønne områder, og det er til konkurrencedygtige priser. Vi lægger samtidig vægt på, at vi skal overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Det sker naturligvis i en tæt dialog med kunden.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på din pleje af grønne områder

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder efter en individuel aftale. Vi tager naturligvis gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 27 83 09 49 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@nhanlaeg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for et godt tilbud

Find vores kontaktoplysninger herunder.

NH Anlæg

Maltvej 9

4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 83 09 49

E-mail: info@nhanlaeg.dk

CVR: 30471997

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.