Træfældning, topkapning og anden træpleje

Fældning af træer for private såvel som erhverv

Hos NH Bane & Anlæg i Vordingborg nær Præstø og Næstved tilbyder vi træfældning, topkapning og anden træpleje. Vi udfører billig træfældning for private, erhverv og offentlige institutioner i vores lokalområde samt i Gentofte, Hellerup og omegn. Vi arbejder også for Bane Danmark.

​Alt fra topkapning til træfældning af små og store træer

Vi påtager os gerne både små og store opgaver, og det sker altid i et tæt samarbejde med kunden. Det kan være en lille træbeskæring, for eksempel af en bøgehæk, eller det kan være fældning af grantræer og fyrretræer i en privat have. Det kan også være fældning af træer på et større offentligt areal.

Vi har blandt andet ekspertise til opgaver såsom:

  • Topkapning
  • Træfældning
  • Stubfræsning
  • Træ-beskæring

Vi har naturligvis professionelle maskiner til at arbejde med både store og små træer, og vi kører gerne træ, stammer og grene væk, når vi er færdige med opgaven.

​Vi leverer altid kvalitetsarbejde, når vi arbejder med træfældning og andre anlægsopgaver, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser. Vi lægger endvidere vægt på at overholde alle aftaler, betingelser og leveringstider.

Kontakt os for at få et tilbud på din træfældning

Men hvad koster træfældning og topkapning? Prisen varierer alt efter omfanget af opgaven samt størrelse og tilgængelighed på træet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores ydelser og priser. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på beskæring eller fældning af træ. Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 27 83 09 49 for at få en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til os på info@nhanlaeg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din fældning af træer!

Kontakt os for et godt tilbud

Find vores kontaktoplysninger herunder.

NH Anlæg

Maltvej 9

4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 27 83 09 49

E-mail: info@nhanlaeg.dk

CVR: 41383739

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.