✔​Flere års erfaring
✔ ​Sikkerhedsgodkendt af Bane Danmark

✔ Personlig service​

Træfældning, træbeskæring og anden træpleje

Hos NH Bane & Anlæg i Vordingborg nær Præstø og Næstved tilbyder vi træfældning, træbeskæring og anden træpleje. Vi udfører billig træfældning for private, erhverv og offentlige institutioner på hele Sjælland. Vi arbejder også for Bane Danmark.

Alt fra beskæring til træfældning af små og store træer

Vi påtager os gerne både små og store opgaver, og det sker altid i et tæt samarbejde med kunden. Det kan være en lille træbeskæring, eller det kan være fældning af træ i en privat have. Det kan også være fældning af træer på et større offentligt areal.

Vi har blandt andet ekspertise til opgaver såsom:

  • Topkapning
  • Træfældning
  • Stubfræsning
  • Træbeskæring

Vi har naturligvis professionelle maskiner til at arbejde med både store og små træer, og vi kører gerne træ, stammer og grene væk, når vi er færdige med opgaven.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, når vi arbejder med træfældning og andre anlægsopgaver, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser. Vi lægger endvidere vægt på, at vi skal overholde alle aftaler, betingelser og leveringstider.

Kontakt os for at få et tilbud på din træfældning

Men hvad koster træfældning? Prisen varierer alt efter omfanget af opgaven samt størrelse og tilgængelighed på træet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre om vores ydelser og priser. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på beskæring eller fældning af træ. Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 27 83 09 49 for at få en nærmere drøftelse, eller du kan sende en e-mail til os på info@nhanlaeg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din fældning af træer!

Indhent et uforpligtende tilbud​

​Vi bestræber os efter at vende retur hurtigst muligt, dog indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhed

NH Bane & Anlæg
CVR: 30471997

Kontakt os